رمزگشایی علائم و نشانه گنج و دفینه در کوه و بیابان و جنگل دعا786
بررسی و تفسیر نشانه جوغن در کوه 4 روش مهم برای گنجیابی
آنها از تمام بدن فرد عكس میگیرند و سپس به بررسی وضعیت هاله میپردازند. بزودی کاملترین مجموعه شهرهای ایران که تمامی علائم , آثار و نشانه ها را توضیح داده ایم منتشر خواهد شد. 2-بخاطر وجود بافت اقلیمی و طبیعتی متمایز و منحصر به فرد آنجا نامگذاری گردیده است مانند قزل داغ ( کوه طلا ) که بعلت داشتن سنگ ها و صخره ای بسیار زرد طلایی و زیبا نامگداری شده است و حال این تخته سنگهای زرد طلایی در سنگ سرامیک , سنگ سازی و صنایع و مصالح ساختمانی برای نما و ….استفاده می شود. دوستان و محققین عزیز همانطوری که مستحضرید هر نشانه و هر علامت برای خودش یک مفهوم خاصی دارد و نوع دفینه و عمق و حتی تمدن را ما می توانیم نسبت به نوع نشانه بفهمیم و آن را رمزگشایی نماییم. قبل از هر اقدامی، به مطالعه و تحقیق در مورد تاریخ و فرهنگ منطقهای که در آن به دنبال گنج هستید بپردازید.
گنجیابی یکی از فعالیتهای هیجانانگیز و چالشبرانگیز است که از دوران باستان تاکنون جذابیت خود را حفظ کرده است. یکی از مهمترین و شناختهشدهترین نشانهها برای یافتن گنجهای پنهان در کوهها، جوغنها هستند. این نشانهها که به صورت حکاکیها و نقوش سنگی در کوهستانها دیده میشوند، رازهایی در دل خود دارند که میتوانند راهنماییهای ارزشمندی برای کاوشگران باشند. جوغنها به عنوان نشانههای باستانی در کوهها، نقش مهمی در گنجیابی ایفا میکنند. این مقاله به بررسی روشهای شناسایی، تحلیل و تفسیر نشانههای جوغن در کوه، و استفاده از ابزارها و تکنولوژیهای مدرن برای یافتن گنجهای پنهان میپردازد.
البته که با در دست داشتن این مجموعه نمیتوان به همه اطلاعات در این زمینه دسترسی داشت ولی تا حدودی سعی شده در مورد مهمترین و بیشترین آثار موجود در ایران توضیح داده شود. سعی شده است که با عکسهای مستند گرفته شده از بعضی مکانها مخاطب منظور نویسنده را راحتتر درک کند. یکی از مهمترین نکات در گنج یابی در کوه، بررسی سنگها و صخرههای مشکوک است. بسیاری از کاوشگران بر این باورند که گنج و دفینهها درون سنگهای بزرگ پنهان شدهاند، اما این دیدگاه اشتباه است. در واقع، گنجها بیشتر در اطراف این سنگها و در عمق خاک قرار دارند.
این دسته نیز مانند دسته اول ، دارای نماد حیوانی هستند و این علایم تا یک متری آن ادامه دارد دقیقا به مانند دسته اول دارای هواکش و بعضا جوغن یا اسکنه هستند فقط درب آن قابل رویت نیست . آن دسته از مقابرند که یا به علت شسته شدن خاک از ارتفاعات و رسوب بر روی درب مقبره ، قابل تشخیص نیستند و یا درب آن به صورت مخفی در زیر خاک قرار دارد . مقبره ها در دو نوع کلی ساخته می شدند یا درون کوه و دامنه کوه ، یعنی بالاتر از سطح زمین ، و یا در زیر سطح زمین ساخته می شدند . از آنجا که طبق اعتقادات ، این مقبره ها باید ۱۲۰۰۰ سال ( در تدفین ها به طور کامل توضیح داده میشود ) دوام بیاورد ساختار بسیار مستحکمی دارند بالاخص مقابر کنده شده در کوه ها .
در ادامه با تفسیرهای متنوع نشانه سنگ صندلی که به کشف مقبره های وزیری و دفینه های سلطنتی انجام می یابد در زمینه گنج و دفینه یابی، آشنا خواهید شد. نشانه های زیادی از علایم باستانی در کوه و بیابان پیدا می شود که در حین حفاری امکان داره که با آنها مواجه شوید که در اکثر مکان ها مشترک است . آن مکان وقتی تائید میشود که نشانه های دیگر هم وجود داشته باشند و به هیچ عنوان خاک بهم خورده و دارای لکه های مختلف نباشد.
در گنج یابی باید مراحل تحقیق و برنامه ریزی، یافتن نشانه های گنج و گنج یابی دنبال شود. این مراحل با مطالعه کتاب گنج یابی و دفینه یابی موجود در سایت تاریخدون میسر می شود. به نکات ایمنی توجه کنید و از انجام کارهای مخاطره آمیز خودداری کنید. تپه های مخروطی شکل یا تپه هایی که به طور غیرطبیعی در یک منطقه قرار دارند، می توانند محل دفن گنج باشند. دفینه قبر در کوهستان، موضوعی جذاب و پر رمز و راز است که همواره مورد توجه جویندگان گنج بوده است.
بنا بر آنچه گفته شد دفینه یابی در کوهستان تحت تاثیر مستقیم جنس خاک و سنگ های کوهستان مورد کاوش قرار دارد و باید توجه داشت که در دفینه یابی در کوهستان سخت تر و پر هزینه تر است اما با دانستن علائم گنج در کوه شانس موفقیت شما در مقایسه با سایر اماکن بیشتر است. لایههای خاک دفینه در کوهستانها معمولاً ترکیبی از مواد زمینشناسی مختلف است که به صورت لایهلایه روی هم قرار گرفتهاند. این لایهها میتوانند شامل خاک سطحی، رسوبات، سنگهای خرد شده و لایههای سنگی باشند که به دلیل فرسایش، فعالیتهای زمینساختی و شرایط آب و هوایی شکل گرفتهاند. شناخت و مطالعه این لایهها برای باستانشناسان و زمینشناسان اهمیت ویژهای دارد، زیرا میتواند به کشف آثار تاریخی و دفینههای مدفون کمک کند. تغییرات در ترکیب و ساختار این لایهها ممکن است نشاندهنده فعالیتهای انسانی گذشته، مانند دفن اشیاء ارزشمند یا ساخت سازههای باستانی باشد. اگر در مورد لایه های خاک دفینه در کوهستان سوال یا ابهامی دارید حتما در بهش کامنت ها از ما بپرسید.
نشانههای گنج در کوهستان میتوانند شامل سنگهای تراشیدهشده، علائم حکاکیشده روی سنگها، غارهای پنهان، چشمههای طبیعی، تپههای دستساز، یا سنگچینهای غیرطبیعی باشند. همچنین، اشکال خاصی مانند حیوانات، دست، یا نمادهای هندسی نیز ممکن است روی سنگها حک شده باشند. چنانچه در کنار و پهلوی کوه یا تپه ای و به موازات آن نشانه شتر نشسته ای را یافتید که سر آن کمی متمایل به پایین قرار داشت، باید در مسیر نگاه شتر کمی جلوتر از خود نشانه، سنگی را بیابید که بر روی آن آبراهه ای کج یا کانالی حکاکی شده باشد. سنگ را برداشته و زیر آن را بکاوید تا پله هایی نمایان گردد و در مسیر پله ها به پایین ادامه دهید تا به هدف برسید. توجه داشته باشید که این نوع دفینه ها معمولا دارای تله و نیز سر باری (سر مال) بوده و باید به علائمی که در عمق ۱/۵ تا ۲/۵ متری به آنها برخورد می نمایید، کاملا دقت کنید تا اسیر تله نگردید یا اینکه از سربار آن عبور ننمایید (سربار و خود دفینه شتر در عمق حدود ۴ الی ۴/۵ متری قرار دارد) و اینکه دفینه شتر فقط طلا می باشد!
اینجا
منبع
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک
اینجا
منبع